Gitaarlessen voor jong en oud in Arnhem

student elek gitaar Wil je veel plezier beleven aan gitaarmuziek? En je eigen inbreng laten meeklinken? Dan ben je bij Peter aan het juiste adres. Er zijn verschillende lesmogelijkheden voor iedereen die goed of beter gitaar wil leren spelen.

Lesmethode voor beginners / akoestisch

Heb je nog geen of weinig ervaring met gitaar spelen? Dan beginnen we met een aantal basistechnieken, waarbij je spelenderwijs noten leert lezen. Over het algemeen kun je met een aantal basisnoten binnen een paar maanden al leuk klinkende stukjes spelen. In eerste instantie leer je zoveel mogelijk stijlen spelen om een beeld te krijgen wat er allemaal mogelijk is.

 

Dat kan dus een bekend(pop) liedje zijn, maar ook Spaanse muziek, een blues of een echt klassiek stukje. Hierbij wordt in ieders eigen tempo een lesroute uitgestippeld, waarbij plezier en muzikale ontwikkeling centraal staan. Vaak is een beginnermethode en wat los materiaal(kopieën , internet, tabs etc) genoeg om de basis te leren. En regelmatig oefenen natuurlijk!

 

Lesmethode voor gevorderden

Hier wordt nog meer individueel afgestemd op de wensen en interesses van de leerling. Wil je vooral popliedjes spelen, en meer variatie aanbrengen in de akkoordbegeleiding dan kan dit. Maar het uitdiepen van diverse gitaarwerken en ontdekken van nieuwe stukken kan ook. Uiteraard is een combinatie van stijlen en wensen ook mogelijk.

 

Techniek speelt hier nog steeds een rol, alleen zal het luisteren naar wat je doet en je voorstelling van de muziek steeds belangrijker worden...Doel blijft plezier hebben in het bezig zijn met gitaar(muziek) en zoveel mogelijk te leren. Er is genoeg materiaal. Lesboeken met cd's, dvd's, materiaal van internet, tabs etc.

 

Lesmethode elektrische gitaar

Hier zal de nadruk liggen op het leren spelen van akkoorden en het leren soleren. Ook hier is genoeg materiaal. Lesboeken met cd's, dvd's, materiaal van internet, tabs etc.

 

Tarieven en lesovereenkomst

Soort les wekelijks Lesduur Tarief per periode (kwartaal) per persoon
Proefles 30 min gratis
Individuele les 30 min A: € 180; B: € 180; C: € 130; D: € 130
Individuele les (tot 14 jaar) 20 min A: € 120; B: € 120; C: € 90; D: € 90
Groepsles 45 min A: € 140; B: € 140; C: € 100; D: € 100 (per persoon)
Duoles 30 min A: € 120; B: € 120; C: € 90; D: € 90 (per persoon)

 

Download de volledige lesovereenkomt.doc

 

Vakantie en lesperiodes

Het jaar is verdeeld in de volgende periodes:

A: januari t/m maart

B: april t/m juni

C: september/oktober

D: november/december

De maanden juli, augustus en enkele schoolvakanties worden door de docent onbetaald opgenomen.